ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ОБЗАВЕЖДАНЕ ДЕКОРАЦИЯ

интериор

Не търсете мама – тя има много за гладене!
                            
Мебели за  перално помещение

 

Едва ли има жена,  която да не си е пожелавала поне понякога самостоятелна стая за пране и гладене, а не да се примирява с някакво там мъничко кътче в кухнята или банята. Е, вероятно има и такива, които не са си и помисляли за такъв разкош – напълно оборудвано перално помещение – един самостоятелен кабинет, посветен на чистотата.

А  други може директно да обявят това за истинско разхищение на жилищна площ – какво като пералнята е в кухнята, в мъничко т.нар. “мокро” помещение, а се глади в хола или спалнята?!

Еднозначни мнения трудно ще намерим, но идеите, които показваме са в подкрепа на тези дами, които биха желали да се възползват от тях. Или поне да продължат да мечтаят…

ерални помещения

Тези колекции шкафове са проектирани от италианската компания Idea Group. Освен че изглеждат много елегантно, са оцветени и в ярки свежи цветове, които създават ведро настроение в едно такова скрито помещение като пералното.

Тъй като са на модулен принцип и се предлагат като самостоятелни единици, всеки може сам да си подреди своя конфигурация според предвиденото пространство – ако не в самостоятелна стая, може и да се поставят например в килера или в по-голяма баня.

Дори могат да се смесват и модули с различно оцветяване – според индивидуалните предпочитания.

Мебели за перално помещение

Мебели за перално помещение

Изобилието от шкафове и място за съхранение на всякакви аксесоари, препарати, дрехи и какво ли още не,  са наистина невероятно изкушение за всяка домакиня.

Мебели за перално помещение

Кой не би искал просто да отвори шкафа, да извади дъската за гладене и докато ръцете сами механично изпълняват рутинните задължения, да остане насаме с мислите си в едно такова уютно и супер функционално кътче на дома си? И какво като това помещение е само за домашна консумация – защо да не изглежда кокетно и модерно?

А и ограниченият достъп дори си има своите предимства – формулата “мама има много за пране и гладене в пералното” може да стане на практика “мама просто се е скрила, за да си почине от всички останали”!

Мъжете имат своите работни местенца в жилището – я в гаража, я в килера... Нека и нежните им половинки получат своето такова – или да продължат да мечтаят!


www.ideagroup.it


 


 

 

 

 

интериор

 
 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ