ЖИЛИЩА

    СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

за банята

С усещане за красота и ултрамодерен стил

Нова серия стенни плочки  20х50 см на KAI

Element,  Magic, Aura и Enigma

Вижте цялата колекция в голям формат

Готови ли сте да посрещнете бъдещето още днес? Да се потопите в цвят и заобиколите с чувства? Да създадете невиждана и невероятна атмосфера в дома си – в банята, в кухнята, в дневната... атмосфера, наситена с неуловими послания?!

Да постигнете онзи облик на своя дом, който ще бъде най-точното отражение на вас самите? Да изградите своя стил, при който удобството на обитаване влиза в хармония с търсенията на духа и копнежа на въображението... Да бъдете различни, цветни, елегантни, ултрамодерни...

Вижте цялата колекция в голям формат


Привлякохме ли вниманието ви? А сега вероятно гадаете какъв ще бъде нашият отговор на всички тези въпроси? Разбира се, отговорите биха могли да бъдат твърде много и различни, но този, който ще ви предложим, е – новата многоцветна серия плочки с размер 20х50см  на KAI GROUP.

Вижте цялата колекция в голям формат

Очите виждат много... Не само външността, но и чувствата...  Tова, което ни прави щастливи, това, което обичаме и това, което ни удивлява. Усещането за нещо красиво,  за нова естетика и функция лежи в основата на дизайна на тази серия.

Тези плочки могат да бъдат бижуто на всяка стена в дома – скрити за собствено съзерцание и наслада в банята или щедро поставени на показ в дневната зона. Нека вашата баня оживее с ярки цветове и форми, а иновативният дизайн ще създаде  хармонично пространство  с високо персонализиран стил. А дневната, кухнята или трапезарията ще очароват  с перфектността си във всеки детайл, с постигната хармония, където нищо не липсва и нищо не е в излишък.


Новата серия стенни плочки с размер 20х50 см на KAI, включваща колекциите Element,  Magia, Aura и Enigma предлага съвсем различна модна линия, която разгръща още по-мащабно потенциала на керамичните повърхности, добавяйки цветове и текстури, които могат да превърнат декорираната с тях стена в основен акцент в интериора на жилището.

Колекциите са разработени в богата палитра от цветове, подходящи за всеки вкус и дом – жълто, зелено, оранжево, тъмно синьо, тюркоаз, бяло, крем, червено, черно, светло розово, светло синьо...


Тази нова серия преобръща тотално традиционната концепция за керамичните плочки, залагайки на силата на ярки цветове, смели комбинации и впечатляващи декори, предоставяйки невероятно много възможности за постигане на индивидуален стил на всяка жилищна среда.

Силно запомняща се и ведра атмосфера се постига в банята и чрез създаващата добро настроение декорацията на новите модели, обработени с watterjet – чрез вграждането на цвят в цвят банята направо сияе.


Новата серия стенни плочки с размер 20х50 см на KAI, обогатена с оригинални декори придава на всеки съвременен дом ултра модерен стил и силно изявена естетика.


 

 


Бъдете модерни, бъдете стилни, бъдете различни –
с най-новите предложения на KAI GROUP!


Вижте още от серията в голям формат...
"Хан Аспарух" АД                             
гр. Исперих, ул. Ахинора №1
тел.: 08431 2577
e-mail: sales@progresceramica.com
"Хан Омуртаг" АД
гр. Шумен, ул. Варненско шосе
тел.: 054 830487
e-mail: sales@progresceramica.com


 

 

 

 

 

за банята

 

 

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Плочки с голям формат – най-новата интериорна тенденция

 

 

Ремонт на баня
Лепене на фаянс и теракот


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama