ЖИЛИЩА

»ново строителство


Жилищна резиденция Анастасия

Луксозно убежище за активния и зает пътешественик...

 

 

 

Съвсем скоро, в края на 2010 г. ИСГ Аспекти официално откри своя последен проект - Резиденция Анастасия на ул. Славовица № 51 E, срещу стадион Мотописта.

Резиденция Анастасия е място, където забързаният град и класическият лукс се срещат и сбъдват мечтите за прекрасно преживяване.

Сградата представлява Апартаментен хотел и е уникална по рода си, защото към традиционния апартамент в жилищна кооперация са добавени редица екстри и услуги, които са характерни за 5-звезден хотел - денонощна рецепция, консиерж, елегантен лоби бар БАРОК, трансфери, шатъл бус, паркиране, ежедневно почистване, рум сервиз

 

За една сграда винаги са важни три неща: мястото, мястото и мястото!

Резиденция Анастасия е олицетворение на това правило - разположена на най-представителния булевард на София – България /кв. Мотописта/.
Перфектни комуникации, изцяло уредена инфраструктура, южно изложение с поглед към Витоша и всичко това само на няколко минути разстояние от центъра на столицата.

 

Идейният проект на Резиденция Анастасия е реализиран във водещо архитектурно
студио във Флорида /САЩ/. Сградата е замислена като изключително представителна, с класическа линия и Необароков стил, с множество акценти в облицовки, детайли и архитектурно стилово оформление. В същото време тя е функционална и високо технологична.

 

Резиденция Анастасия разполага с главен представителен вход с място за ескортно паркиране, фоайе и зимна градина с лоби - бар и кътове за срещи с площ 580 кв.м., денонощна рецепция, охрана, проектно луксозно озеленяване в прилежащия двор с
богата растителност и детски кът.
На партера на резиденцията са разположени: лоби бар, луксозен фитнес и СПА център и 4 бутика; на първи етаж се намират бизнес център, бутик ресторант Анастасия и 2 представителни офиса, а на останалите 7 етажа - ексклузивни апартаменти и ателиета.
Сутерена на сградата представлява подземен паркинг с 50 паркоместа.

 

Резиденция Анастасия с удоволствие ще предложи своето гостоприемство на всички, които имат изтънчен усет за стил и класа, защото специфичното съчетание между високо качество на предлаганите услуги и уюта на дома я отличават от традиционния хотел.

На разположение на гостите са 3 основни типа апартаменти с площ от 87 кв.м. до 170 кв.м., като всеки апартамент носи наименованието на големи европейски столици и включва:

 

 

Бизнес апартамент: дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с WC, тераса.

 

Семеен апартамент: просторна дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с WC, лоджия.

 

Роял апартамент: просторна дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетна, 2 тераси, като всички помещения са много по-просторни.

 

Резиденция Анастасия е новата принцеса на булевард България – неповторимо съчетание на класическа линия с модерни акценти, един съвременен прочит на бароковата архитектура.

 

Философията на Резиденция Анастасия е не просто да се построи поредния апартаментен хотел или сграда, а да се създаде уникална среда: една компилация от високо технологична сграда, с модерна и адекватна на съвременния градски стандарт, инфраструктура и комуникации, класическа линия на архитектурните форми и детайли в екстериора, интериорен лукс във фоайета, салони и места за срещи – всичко това в името на представителна и комфортна концепция за живеене.

 

Новата принцеса на София ви очаква!

 

 

 

 


 

 

 

 

»ново строителство