ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

статии - интериор - за банята

Банята – все по-модерна и изкусителна

Иновативна концепция за баня от Armani и Roca

Armani и Roca, световни лидери в своята област, обединяват опит и знания и създават нова ексклузивна концепция за баня. Домакин на представянето на новата баня, въплътила лукс, новаторство и висш дизайн, е търговското изложение ISN във Фракфурт.

Новата баня Armani / Roca представя цялостна концепция за елегантен и модерен интериорен дизайн, създадена в сътрудничество с престижната италианска дизйнерска фирма. Резултатът на това сътрудничество е напълно новаторска концепция, която естествено и елегантно обединява практичност и удоволствие. Най-модерни технологични решения, съчетани с изтънчен лукс, превръщат банята в почти свещено място, където всички сетива да бъдат стимулирани по приятен начин.

Обичайно, на ISH, Roca показва най-значимите си проекти за 2011 г. С проекта Armani / Roca, представя иновативно пространство за баня, което изразява основните ценности на марката.

Новата концепция за баня Armani / Roca се откроява най-вече като напълно интегрирано предложение, което обхваща всичко от стенните и подови покрития до осветлението на тавана, включително санитария, аксесоари и всичко, необходимо в пространството на банята. Всичко това, създадено в неподражаемия стил и философия на Джорджо Армани за интериорния дизайн.

За пръв път пространството на банята е оформено във вид на остров, като всички елементи са стилово издържани, за да създават хармонична атмосфера, излъчваща изтънченост. Всички елементи са обединени и в същото време се разделят на четиримодулни зони: уелнес баня, зона за разкрасяване, зона душ и зона за естествени нужди.

Новата концепция за баня Armani / Roca отговаря на всички критерии за проектиране на баня в най-изчистен вид, без да губи и частица лукс и чувственост. Този деликатен баланс е постигнат благодарение на внимателен подбор на материали, избор на текстури и някои изненадващи комбинации.

Това ексклузивно предложение на Armani / Roca се откроява като луксозно пространство за баня, което ви изкушава да се освободите от напрежението, да усилите енергията си и да се погрижите за себе си според вашия усет и потребности във всеки един момент.

Сред представените нови продукти от Roca се отличава създадената от Лабораторията за иновации на компанията (Roca Innovation Lab), изненадваща вана In-Flow, перфектно съчетание на устойчиво развитие, дизайн, технология и благосъстояние на духа и тялото. In-Flow е с големи размери, които, благодарение на ергономичното дъно и всестранна хидро-масажна система, позволяват на потребителите, без да губят време, да се насладят на уникално уелнес преживяване.

Освен съчетанието на дизайн и технология, In-Flow има важен принос за икономия на водата, като използва значително по-малко вода в сравнение с конвенционалните вани с подобни размери – за тази вана са необходими само 75 литра вода срещу класическите 200 литра!

Новите смесителни батерии Hybrid са с изключителна система, която позволява на потребителите по избор да ги ползва като конвенционален едноръкохватков или като електронен смесител, като по този начин допринасят за пестене на вода и енергия.

Тоалетната чиния In-Tank Meridian, създадена в сътрудничество с Fluidmaster, включва казанче, вградено в тоалетната чиния, което улеснява инсталацията и оптимизира водния поток. В луксозната тоалетна Lumen Avant благосъстояние и модерен дизайн се съчетават с интуитивна технология, за да предложат нови функции, които се адаптират към индивидуалните потребности на всеки.

Това са само някои от многото нововъведения, които посетителите на щанда на Roca имаха изключителната възможност да видят първи.

ISH 2011 във Франкфурт събира на едно място най-значимите марки за продукти за банята и за възобновяеми технологии. Тази година, той посреща рекордните над 204 000 посетители.
 

Bookmark and Share


 

 

статии - интериор - за банята

 

 

 

Интериорен проект на баня
Ексклузивен дизайн

 

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama