ЖИЛИЩА

» Обзавеждане за спалнята


Слънце в очите, море в краката

Спални с изглед към морето

Всички обичаме да казваме, че мечтите са безплатни, но това не означава, че някой ден те няма да се сбъднат!

Мечтаем за много и различни неща, някои мечти са простички и обикновени, други направо шармантни...Ето например, защо да не си помечтаем, когато сутрин отворим очи в удобното легло в спалнята си, слънцето закачливо да ни намигне и да ни погали с топлата си усмивка?! Да, тази мечта е достижима – просто трябва денят да е безоблачен и слънчев, а ние предвидливо да сме вдигнали щорите и дръпнали пердетата. И една мъничка мечта се е сбъднала!

Но към тази симпатична картинка може да добавим щрихи и на по-голяма мечта – да чуем през прозореца как морските вълни се надпреварват да споделят помежду си къде са били през нощта, колко кораби са люлели в прегръдките си и колко влюбени двойки са срещнали на брега...

Да, и това не е невъзможно, особено през лятната ваканция, стига мястото, където почиваме, да е с подходяща за целта локация!

И стигаме до най-грандиозната си мечта – не само да ни гали слънцето сутрин, не само да чуваме шепота на морските вълни, но и да ги виждаме всеки божи ден през прозореца на спалнята си, а не само през оскъдните като количество дни на отпуските си! Би било възхитително, не мислите ли?

И как не – вместо будилник да те събужда ласкав слънчев допир, а вместо новини и сутрешни блокове морето да те информира колко е хубав денят навън...

Вероятно през студените месеци тази приказна картинка може да не изглежда чак толкова очарователна, ама нали се разбрахме, че сега само си мечтаем?!

 

И за да не бъдем самотни в тези си фантазии, решихме да ви поканим за компания – да се разходим заедно из тази галерия със спални със зашеметяващи изгледи към морета, езера и океани, за да си помечтаем заедно! Напълно вероятно е да откриете тук и някоя вдъхновяваща интериорна идея, която да заимствате за спалнята  в собствения си дом.

А и не само на Коледа се случват чудеса – днес можем тайно или явно да завиждаме на собствениците на тези спални, но утре...


 

 

 

 

 

» Обзавеждане за спалнята

 

 

 

 

 

 

  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

 

 

 

 

 

Биокамина - дизайн

Биокамина - окачена на стена
602,00 лв.

Биокамина - стояща
406,8 лв.

Облицовъчен декоративен камък

 

 

 

 

 

 

 

 

Естествено дърво в оригинална интерпретация


c