ЖИЛИЩА

» Обзавеждане за спалнята


Да поспим... във въздуха!

Да си имаш за спътник летящо легло

Какво ли би било идеалното легло за всеки един от нас? Вероятно отговорите ще са твърде много и нееднозначни, но едва ли ще има противници на идеята да си имаш легло, което да си носиш насам-натам и да си спиш, където пожелаеш – навън или вътре.

О, и не става въпрос за стандартните сглобяеми туристически подобия на легла, а на нещо повече – нещо, което може и да лети!

Е, не е самолет, нито пък птица, но може да предостави безкрайно много удоволствие, защото лекичко ще се полюлява и ще те унася в сладък сън във... въздуха!

Floating Bed ™ е точно такова легло – сглобяема конструкция и “летяща” кръгла основа, заместваща традиционния матрак! Чудесна преносима спалня, която може да бъде добър спътник при летуване на къмпинг, за приятна почивка в градината или направо да замести стандартното легло вкъщи.

Летящо легло

За всички, които търсят малко спокойствие от лудориите на децата – решение има, защото с едно такова летящо легло малките палавници ще имат достатъчно възможност дълго време да проявяват изобретателност в игрите си, без родителите да се притесняват, че ще се наранят, тъй като височината на окачване на леглото може да се регулира.

Летящо легло

Доказано е научно, че лекото полюляване по време на сън е изключително полезно за цялостна релаксация - Floating Bed ™ предлага всичко това, без да съществува опасност от обратно огъване на основата или падане, тъй като цялата конструкция е изключително стабилна.

Когато леглото е предназначено за ползване вътре в жилището, е достатъчна една халка за окачването му на тавана, а при използването му навън, е необходимо да се монтира или на допълнителна конструкция, или на някоя здрава греда, съответно дървесен клон.

Това легло съвсем не е обикновено място само за спане, но е и много забавно място за отдих през деня с книга или коктейл в ръка навън сред прелестните аромати в градината.

А вечер, под ласките на вечерния бриз, вероятно е повече от вълшебно да лежиш и наблюдаваш специалния спектакъл, който изнасят звездите по нощното небе.

 

Кликнете върху снимките за да ги видите в голям формат>>>

 

Мечтите са си мечти, но летящото легло е достатъчно истинско, за да ги направи реалност...
някой ден!

http://www.floatingbed.com/


 

 

 

 

Интериорен дизайн на спални за автомобилни маниаци
Покажи ми къде спиш...
 и ще ти кажа какъв си ти и как живееш!
Да спиш в любимата си кола?

 

 

» Обзавеждане за спалнята

 

 c