ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал
 

интериор

Идеи за онзи тъмен ъгъл под стълбата

Вътрешните стълби са не само просто функция, но и красив интериорен елемент.

Един оригинален подход към “онзи тъмен ъгъл под стълбата” само би възхитил и предизвикал известна доза завист във всички приятели и гости. Ако търсите идеи, ето няколко, които биха предизвикали вашето вдъхновение и креативност.

В доста случаи на практика обаче пространството под стълбите в къщата или мезонета е пренебрегвано и остава неизползваемо -  просто един тъмен ъгъл.

Допълнителна спалня за гости под стълбата не е никак стандартно

 

Е, вярно е, че децата обичат да има такива местенца за криене или игра, както и има собственици, които не са притеснени от липсата на достатъчно жилищна площ.  Но по-често се случва холът или коридорът да са максимално претъпкани с мебели, а ценно пространство като това под стълбата да остава съвсем неоползотворено.

Допълнителна спалня за гости под стълбата не е никак стандартно, но ще бъде особено полезно решение.


Идея за развиване на работен кът под еднораменна дървена стълба

 

 

 

Има много креативни и елегантни начини за ефективни решения точно за използване на това място, които не биха нанесли никаква вреда на интериорната концепция на жилището. Всъщност, дори в действителност само биха допринесли за по-цялостния и завършен дизайн на апартамента или къщата.

 

Не ви достига място за работен кът –  поставете бюро, настолна лампа и компютър в подножието на стълбата и проблемът е решен.


Пространството под стълбата може да се превърне в полезна библиотека.

Имате много книги, а шкафовете в дневната не могат да ги поберат – ами просто импровизирайте и пространството под стълбата може да се превърне в полезна библиотека.


В зависимост от интериорния план на дневната, ако разпределението на функционалните кътове позволява, камината може да бъде поставена точно там, под стълбата.


Или друга идея – организирайте там медиен център, поставете аквариум или цветарник, но само с растения, които не обичат пряка слънчева светлина.

Помислете за какво не ви достига място, а много бихте искали да го има в дома ви, проявете находчивост и пространството под стълбата ще ви го предостави! 

интериор

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

Оформяне на подпокривни пространства. Вижте в голям размер - ЗАВЪРШЕНО С ЛАТЕКС

Монтаж на гипсокартон под покрива. Полагане на покривна топлоизолация
 
Оформяне на подпокривни пространства
Моделиране около покривни прозорци
Окачени тавани

 

 

 

 

Перфектна вътрешна топлоизолация със СЕЛИТРОН

Перфектна вътрешна топлоизолация със СЕЛИТРОН

  

 

 

 

 

© 2010 jilishta Products. All rights reserved.

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината