ЖИЛИЩА

обзавеждане за кухнята


Бауматик – една различна концепция за кухня

Eмоцията прави покупката неизбежна с БАУМАТИК!

Кухнята е определянa като сърцето на всеки дом. Вероятно заради това кухнята не само трябва да функционира максимално добре, но и да е подвластна на чувства и емоции.

А какви по-големи положителни емоции от това, всеки ден кухненските уреди да ни радват с елегантния си дизайн, стилни форми и невероятна функционалност?!

Всички уреди за кухненско оборудване с марката Бауматик притежават тези изключителни достойнства, защото тяхната същност е стил и елегантност. Освен това, те са едновременно ергономични, функционални и енергийно ефективни.

Широката гама уреди:  фурни за вграждане, плотове, аспиратори, хладилници, съдомиялни, перални машини, сушилни и микровълнови фурни Бауматик превръщат всяка кухня в модерна сцена за ежедневна изява на високите технологии, съчетани с максимална функционалност и лекота на използване.

Комбинирайки талантите на едни от най- добрите дизайнери, включително арх. Алберто Солари,  в Бауматик създават едни от най-интересните и динамични серии кухненски уреди, предлагани на пазара.

Всички продукти са конструирани и изработени по максимално високи критерии, с внимание към всеки детайл, съчетават само най-качествените материали.

Бауматик, създадена като малка семейна фабрика за електроуреди, се разраства бързо и днес е  световно известна компании за техника в целия свят -  притежава филиали в над 46 страни  в Европа, Австралия, Нова Зеландия, Азия и Средния Изток.

 

Защо кухня с уреди  Бауматик?

Красота

Първото впечатление винаги е най- важно - затова продуктите на Бауматик винаги ще се различават от всички останали. Без съмнение, Бауматик веднага става звездата в кухнята – защото дизайнерите на компанията винаги внимателно избират материалите, цветовете, линиите и използват пространството по начин, по който да задоволят максимално  всички  нужди на клиентите. За да изпълнят красота и стил всеки дом!

 

Иновативен дизайн

С новия дизайн “Premium line”, Бауматик направи още една крачка напред в бъдещето на кухненския дизайн. Новите “Premium line” фурни, котлони, аспиратори, печки, кафе машини и затоплящи шкафове на Бауматик са последната дума на модерния дизайн.

Новите тенденции в дизайна определят “Premium line” на Бауматик като съчетание на технологичните новости с новия, модерен стил на живот. Резултатът са стилни уреди, подчертаващи съвременния изглед на кухнята, който обединява висококачествени материали като неръждаема стомана и огледални стъкла с модерния, линеарен дизайн и форми.

Функционалност

Зад прекрасната фасада от дизайн и елегантност се крие светът на технологиите, който гарантира, че уредът ще прави всичко, за което е предназначен. И ще го прави много добре. Защото е и лесен за употреба и настройване, сигурен и издръжлив, а работата с уред Бауматик създава истинска наслада.

Безопасност, природосъобразност, енергийна ефективност

Да са ефективни и добре изглеждащи за уредите в кухнята не е достатъчно. Използваните технологии трябва да са природосъобразни - да не нарушават околната среда и да са безопасни за употреба. Нито един продукт Бауматик не излиза на пазара, ако не отговаря на строгите критерии за безопасност и природосъобразност. Производителите гарантират, че са използвани само екологично чисти материали, енерго и водоспестяващи решения, и опаковки, подлежащи на рециклиране. 

Всички уреди Бауматик са снабдени с етикети, показващи енергийния клас, като за най- ефективен се счита клас ”А”. Избирайки уред с такъв клас, всеки клиент пести енергия и с това спомага за опазването на околната среда.


Двойно и тройно остъклените врати на фурните предпазват от загуба на енергия, като по този начин тя се използва оптимално във вътрешността на фурната, а външните й части остават хладни при допир.

Газовите плотове са снабдени със защитно устройство, което спира газта при изгасване на пламъка, за да избегне изпускането на газове и предизвикването на вероятни рискове. Пламъкът трябва винаги да е син, в противен случай се отделят токсични газове.

Всички хладилници на Бауматик не съдържат вредните CFC газове, които нарушават озоновия слой, а опаковките са направени от рециклирани материали – т.е., всичко това означава, че пропиляването на материали се свежда  до минимум.

В Европа се консумира 30 % от общата битова енергия, а около 40 % от нея се изразходва от хладилниците. В Бауматик се използват иновативни технологии  като високо ефективни компресори, които оптимизират циркулацията, както и нови изолационни материали, за да се осигури минимална консумация на енергия.

 

Качеството на уредите Бауматик, което е ангажирано към околната среда, говори само по себе си. Всеки клиент, доверил се на марката, може да бъде сигурен, че получава висококачествен продукт, който ще издържи дълго във времето, а същевременно ще предпазва околната среда.

 


За повече информация относно пълната гама продукти, цени и контакти:


„КК Електроникс” ООД – Изключителен представител на Бауматик за България

Шоу-рум гр.Варна
ул."Васил Друмев"48
T/Ф: 052 641984
М: 0894 420 001

www.baumatic.bg

Шоу-рум гр. София
бул. „ Гоце Делчев ” бл.32
Т/Ф: 02 9584058
М: 0894 420 181

office@baumatic.bg


 

 

 


 

 

обзавеждане за кухнята

 

  

 

 

 

СТРОИТЕЛСТВО НА КЪЩИНад 150 идейни проекти