ЖИЛИЩА


Трапезария Лилави и розови кухни Кухнята днес Кухнята – видове кухни
2 идеи за трапезария в дневната Лилави и розови кухни за истински кралици Кухнята днес – все по-рационален и космополитен дизайн Кухнята – съвети за перфектен баланс между функция и естетика
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

» Интериор » За кухнятаЕргономия в действие

Кухни с изкусителен силует и уникален дизайн

Кухните днес отдавна надскочиха обичайната си функция и форми –  те не само радват окото, а направо поразяват със зашеметяващия си дизайн. Новите колекции и модели многократно надскочиха очакванията от бъдещето - то вече стана реално днес.

Изключително футуристични, бляскави, сияещи в различни цветове, съвременните кухни изглеждат като космически станции, пришълци от други галактики или реално достигнат мираж в сивотата на ежедневието.

Един от безспорните лидери в областта на иновациите и перфектния съюз между дизайн и функция, е световно признатата, позната и у нас, италианската компания Snaidero.

“Кухни за цял живот” е мотото, под което десетилетия наред италианският производител се стреми да отговори на най-новите търсения и тенденции на клиентите си по цял свят.

Едно от успешните доказателства, отличено с множество награди, е колекцията Skyline, която поразява не само с изключителен външен лукс, но и с удивително ергономичен дизайн. Извитите линии присъстват навсякъде – по фасадите, плотовете, рафтовете на кухните – гладки и плавни, те като че ли приятелски те обгръщат и пренасят в света на естетическата наслада.

Всеки един детайл е перфектно премислен, линиите са изпълнени с чувственост и съвсем основателно напомнят за изяществото на красив женски силует.

В допълнение към  невероятно елегантните  форми, колекцията  Skyline поставя и забележителен акцент върху удобството и комфорта в кухненското пространство. Оригиналният дизайн не е просто  демонстрация на творчество, но и основан на точни математически изчисления, за да се постигне наистина ергономия в действие!

Кухните не само изглеждат чудесно, но и чрез извитите си форми позволяват да се увеличи максимално полезната работна площ като същевременно спестяват от пространството в помещението.

Излишните движения и натоварване са сведени до минимум – ценно предимство, особено в края на изтощителен работен ден.

На практика за кухните Skyline няма невъзможни неща – всяко желание би могло да бъде реализирано чрез комбинацията от елегантност, компактност и предлаган комфорт.

Цветовата палитра е разнообразна и включва всички нюанси, подходящи за съвременна модерна кухня.

Колекцията Skyline на Snaidero е като луксозно бижу, с което всеки дом би се украсил с удоволствие!

http://www.snaidero.it

 

 

 

  

 

» Интериор »За кухнята 

 

 

 

 

Изграждане на окачени тавани от гипсокартон

Ремонт на баня
Лепене на фаянс и теракот

 

 

 

 

 

Естествено дърво в оригинална интерпретация